Η εταιρεία

Η εταιρεία

Η οικογένεια Αποστολοπούλου-Μαλεβίτη δραστηριοποιείται στο χώρο του υγραερίου πάνω από 30 χρόνια στη διανομή-εμπορία-πώληση (χονδρική / λιανική) με συνέπεια, ασφάλεια, άμεση εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό. Το 2018 συνέστησε την εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Ι.Κ.Ε. με έδρα το Ίλιον , στη διεύθυνση Παλαιών Πατρών Γερμανού 21.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της ενασχόλησης έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην παροχή φιαλών/δεξαμενών και αντιστοίχου εξοπλισμού υγραερίου. Καλύπτει πάνω από 30 χρόνια τώρα επιχειρήσεις επαγγελματικής/μαζικής εστίασης, ζαχαροπλαστικής, ποτοποιίας, ψυχαγωγίας και οποιοδήποτε επαγγελματία ο οποίος επιλέγει τη χρήση υγραερίου ή πλέον πρόσφατα φυσικού και βιομηχανικού αερίου. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνεται τόσο η μελέτη με την αντίστοιχη τοποθέτηση και εγκατάσταση ,όσο και η συντήρηση εξοπλισμού θέρμανσης ή εστίασης καθώς και η πλήρωση απαραίτητων φιαλών και δεξαμενών υγραερίου.

Επιπλέον σημαντικό κομμάτι της επιχειρηματικής της δραστηριότητας αποτελεί η εμπορία, η τοποθέτηση και εγκατάσταση οικιακού εξοπλισμού υγραερίου ή φυσικού αερίου αλλά και η διανομή φιαλών και η πλήρωση δεξαμενών υγραερίου.

Έχετε ερωτήσεις;

Επικοινωνήστε μαζι μας

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΙΛΙΟΝ